עלית לחץ לאחר ניתוח מסתם אחמד

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

01/10/2020 | 00:21 | מאת: יהודית

שלום בעקבות זיהום כבד בקרנית עברתי השתלת קרנית שגרמה לחסימה של 360 של דרכי הניקוז לחץ גבוה במיוחד גם לאחר טיפול מלא (50) לפני כ4.5 חודשים ניתוח מסתם אחמד שהוריד את הלחץ ל14 כעת שוב הלחץ מטפס ומגיע ל20 ברצוני לדעת מה גורם לעליית הלחץ האם זה אומר שהניתוח נכשל? לצערי בעקבות עומס אוכל להגיע לרופא המנתח רק בעוד כחודש

שלום רב, מחלת הגלאוקומה היא מחלה כרונית והלחץ יכול לעלות גם לאחר ניתוחי גלאוקומה. יש להתייעץ עם מומחה גלאוקומה לגבי המשך טיפול. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות