התיעצות דחופה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

08/09/2013 | 08:33 | מאת: גל

הנני בת 38 (משקלי 90 גובה1.55)לא נמצא אצלי בעיות סכרת לפני מס' חוד' בבדיקת דם ערכי סכרת לאחר צום 98 אך יש לי בעיית ראיה בצקת ונוזלים בשני העניים בעיקר בעין ימין, איני רואה אלא רק מהזויות העין, לאחר אשפוז לא הגיעו לדיאגנוזה(לחץ תוך גולגולתי תקין) M.A.RI;L/P(תקין אך קיימים מס' ממצאים לא ברורים)יש לי גם תוקסופלזה וכל שאר הבדיקות תקינות קבלתי סתרואידים 100 מלג' ליום וכל שבוע ירידה של 10 מלג' כאשר בערכים אלו היה לי שיפור ראיה אך כשהגעתי ל20 מלג' סטרואידים טשטוש הראיה חזר כמו בתחילת האשפוז עלי לציין שקבלתי גם כדור שניקרא אימורן רופאי אינם יודעים אם זה דלקת או סיפטום אחר שאלתי למרות מעקב של בדיקת סכרת במשך האישפוז 10 ימים 3-4 פעמים ביום האם למרות זאת יש לי סכרת סמויה וזה פוגע בעין? ואיזה דיאגנוזה נוספת יכלה להיות למצב בו אני שרויה?

03/10/2013 | 16:04 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לצערי מהנתונים שנתת אין אפשרות לדעת את האבחנה, אפילו לא ציינת היכן הבצקת בעיניים. לפי התרופות שקיבלת כנראה מדובר במחלה כללית המשפיעה על הרשתית ויש רבות כאלה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות