NF1בדיקה של MRI מוח לאחר טיפול SRS

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

19/09/2016 | 21:05 | מאת: שמואל כהן

שלום דר גיל שלי 50 סובל מי NF1 קשה הים בעיות שקשורים למחלה כמו עקמת קשה ביותר הי נגים של נירופיברומות וגם בעיות של אנדריקנלנלוג לחץ דם גבוע לפני 7שנים קיבלתי טיפול של אקרנה רדיוכירוגיה למניגיומה בבהסינוס הקברונוזי מי צד השמאלי יש הגדלה של הנגע התהליך נצבע בסינוס הקברוזוי השמאלי עים עיבוי דורלית שרושם שמלווה את סעיף V1 הטגרמינלי באפקס הארובה האחורית במעבר הסינוס הקברונוזי לארובת העין האדרה בקלינואיד מגיעה לשולי ה OPTIC STRUT של התעלה האופטית מצד שמאל ההארה הקברונוזוית עוטפת את הקרוטיד יש רושם שבשיש העמוק של העצב הראייה דלדול השמאלי לומת הימני יש תהליך פרקספורמי הטרוגני בפוסה הינפראה טמפורליץ דר הים אפשר לכבל אסבר אני ראיתי בארוץ הרואה של ארצות אברי ש יש תיפול של סכין גמא הים זה מתים לי לחולה של NF1דר הים הנגע קצת גדל ניתן לחזור על טיפול של רדיוכירוגיה חוזר אני יתחלתי טיפול של טגרטול ביגלל כעב של צד ימין עין וכרקת זה בה כול הזמן כעב של קמה שניות ונעלם קצת מעמצ או אליחה ברגל ושוב תוקף תודה דו אשמחה הים תוחלי לאסביר לי תודה

שמואל שלום סכין גמא זו עוד דרך לתת קרינה ממוקדת בדומה לרדיוכירורגיה. רק לעיתים רחוקות נותנים קרינה חוזרת למקום שקיבל כבר טיפול. לגבי הכאב הטגרטול יכול לתת פתרון, ויש עוד מספר תרופות אם זה לא מועיל. בברכת בריאות

מנהל פורום גידולי מוח