המשך הפרשות לאחר ניתוח פיסטולה אנאלית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/11/2013 | 20:29 | מאת: דני

ברצוני לדעת מה יכולה להיות הסיבה להמשך הפרשות לאחר שעברתי שני ניתוחים לפיסטולה ולטענת הרופאים הכל נראה בסדר ושלחו אותי לעשות תרביות צואה של חיידקים שזה ממש לא נראה לי קשור כי ההפרשות הן ממש לא של הצואה אנא עזרתך הדחופה והאם אתה מכיר מומחה שיכול לעזור לי בזה?

17/11/2013 | 14:57 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שלום דני, אתה נמצא באתר של "מומחה שיכול לעזור לך בזה". אם אתה באזור חיפה - צור קשר. הנייד שלי מופיע כאן באתר - לחץ על התמונה שלי.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות