צריבה וכאבים בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/12/2020 | 14:19 | מאת: עומר

שלום לדר אם יש לי צניחת רקטום בינונית זה אמור להכאיב ולצרוב ימים שלמים לאחר מתן צואה רכה בשל לקיחת נורמלקס וגם כשיש גזים יש צריבה קשה יש לי גם פיסורה לא מדממת אולי גם זה צורב שום משחה לא עוזרת לא אנטרולין לא גלובינל לא משחות טבעיות האם יתכן שהנורמלקס מגרה את המקום כל כך? מה ניתן לעשות לא יכולה להנתח כי יש לי בעיות עכול קשות מיובשת בכל הגוף כאבים בקיבה עצירות קשה

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות