שאלה לגבי התפשלות מעי לסירוגין

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

23/09/2020 | 02:37 | מאת: עידן

שלום מה הסיכוי שהתפשלות המעי לסירוגין שבאה והולכת בגגל פוליפ אולי במעי יכולה בסופו של דבר לגרום לקליעה של המעי ולנמק של המעי אני מפחד שיש לי התפשלות עדין שבאה והולכת בצד שמאול כמו שהיה כתוב בסיטי כי הכאבים לא עוזבים אותי חייב לדעת סיטי בטן עם חומר ניגוד תקין מלפני יומיים מה אתה חושב היציאות שלי רגילות ללא שלשולים קבעתי תור למרפאה כירוגית אשמח לתשובה תודה

התפשלות חולפת נראית לפעמים בצילומי ct ואין לה שום משמעות רפואית.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות