המשך לגבי הפוסט שלי מטה טחורים פנימים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/08/2020 | 21:45 | מאת: יוסי

לא ענית לי רק בבקשה על השאלה האם הגיוני שראו תטחורים גם בקולונסקןפיה? איך אני מרפה את שריר פי הטבעת? עזרקאין למה מיודעת? תודה

עזרקאין זו משחה להרדמה מקומית. קולונוסקופיה אינה בדיקה מתאימה לטחורים. יש צורך בבדיקת אנוסקופיה. הרפיה של שריר פי הטבעת ניתן להשיג עם : אמבטיות חמימות, משחת אנטרולין או רקטוג'סיק.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות