בעיות עיכול ופיסורה ללללללללללללללללללללללךלללללל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/05/2020 | 15:56 | מאת: יעל

שלום דר אני סובלת מלחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון זה גורם לדיספגיה לרזון והתיבשות בכל הגוף כולל הפיסורה סותריי חומצה לא עוזרים יש לי כאבים חזקים במעיים ברום הבטן בושט מקרין לגב יש לי עצירות כרונית לוקחת נורמלקס שגורם לשלשול ולצריבה ברקטום בפיסורה כל שתיה ואכילה גורמים לכאבים האם ניתן לעשות ניתוח של חיתוך הסוגר הושטי העליון ? או חייבת פג חיי נוראים בתודה מראש

הפניה מאד מבולבלת ובחלקה אינה בעיסוק של פורום זה. בעיות של הושט והקיבה יש להפנות לעוסק בתחום זה. בפיסורה יש לטפל אצל פרוקטולוג. ייתכן שיש צורך גם בייעוץ גסטרואנטרולוג לבירור סיבת השלשולים והעצירות

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות