קריש דם בפי הטבעת שמביא איתו כאך באשך ימין

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/04/2020 | 21:03 | מאת: שלום

שלום סבלתי חצי שנה מפיסורה , אין סוף משחות וטיפולים, פעמים אצל פרוטולוג ששלח אותי כל פעם לבית עם משחה. שבוע שעבר יום שישי בערב עד צאת שבת סבלתי מכאבי תופת בפי הטבעת ללא הפסקה! יום אחרי הייתי אצל פרוטולוג אחר שהפנה אותי למיון בשל חשד לזיהום.. הגעתי למיון בדקו אותי שני רופאים ואמרו שיש לי קריש דם (עם טחור טרומבוס )ואין זיהום ולא פיסורה .. הרופאה שלחה אותי עם נרות וכדורים ואמרה לי לקחת רק שבוע ובמידה ולא יורד הכאב לבקש שוב הפנייה למיון. במהלך השבוע הזה הכאב ירד בחומרתו.. אבל עדיין מרגיש כאבים מידי פעם שאיתם בא ביחד כאב באשך ימין כבר שבוע.. הכאב נעלם כשהערבים בפי הטבעת עוצרים , היום לדוגמא לא היה לי כאב כל היום כלום גם לא באשך, ועכשיו בסוף היום אחרי התרוקנות בשירותים ואמבטיית ישיבה חמה אני מרגיש כאבים בפי הטבעת קטנים ואיתם כאב באשך ימין. לציין שאין נפילות או שוני.. מה המשך הטיפול שאני צריך לעשות ? אמנם הכאב השתפר אבל אני מפחד עם הקטע של האשך.. ממה הכאב נובע? והאם אני צריך להמשיל בטיפול מסוים? אשמח לתשובות

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות