מנומטריה אנו - רקטלית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/01/2020 | 22:39 | מאת: א.ר

שלום רב, בן 40, ביצעתי מנומטריה אנו - רקטלית עקב עצירות קשה מספר חודשים. אבקש לדעת מה משמעות תוצאות הבדיקה: Anal hypertone and hypercontractility. Normal ballon expulsion with poor propulsion. Mild rectal hyposensitivity. בעבר, עברתי פעמיים ניתוח פיסורה בשיטת Lateral Sphincterotomy וניתוח לכריתת טחורים. תודה רבה.

הבדיקה מראה כי יש לחץ מוגבר בשריר הסוגר האנאלי. פנה לטיפול ובדיקה אצל פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות