בעיה בשריר פי הטבעת בגלל סקס אנאלי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/09/2019 | 15:07 | מאת: איתי דרוויש

היי אני בן 31 ולפני כ4 שנים עשיתי סקס אנאלי ואני חושב שנדפק לי כל העסק באיזור בגלל זה. האיבר היה גדול וזו היתה הפעם הראשונה. כשאני בשירותים אני צריך ללחוץ חזק ואני סוגר במקום לשחרר ואני מרגיש את הצואה עולה ויורדת. כמו כן יש לי כאבים אחרי הצואה במשך 20 דק בערך. עשיתי בדיקה עם בלון (לא זוכר את שמה) ולא הצלחתי לדחוף שם הרגשתי לחץ אבל לפני שאני נכנס לשירותים אין לי את אותו הלחץ שהיה בבדיקה ואפילו כמעט בכלל. עשיתי מנומטריה עשיתי גם בדיקה ששותים נוזל לבן ואז עולים למכונה ומתרוקנים. גם שם עשיתי את הפעולה ההפוכה. בנוסף יש לי את תסמונת המעי הרגיז ובאותה תקופה שעשיתי את הסקס האנאלי הייתי מעשן מריחואנה והייתי בפרנויות והתקפי חרדה וזה גרם ללחץ מטורף בכל האזור. מהפסיכיאטר הבנתי שיש לי ocd והתחילו לי טקסים (תנועות בלתי רצוניות) אשמח אם תוכל לעזור לי להבין מה יכולה להיות הבעיה ואיך מטפלים בה. תודה רבה

איני יודע אם הבעיה קשורה לסקס אנאלי.. צריך לפנות לבדיקה והתייעצות אצל מומחה בפרוקטולוגיה ולהגיע עם כל תוצאות הבדיקות והצילומים שעברת כדי להגיע לאבחנה ובהתאם לאבחנה להציע טיפול (אם יש בכלל..). ברור שלא ניתן לייעץ לך על סמך מספר שורות בפורום.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות