צניחת ר קטום בינונית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/06/2019 | 16:43 | מאת: אילנה

שלום לדר יש לי צניחת רקטום בינונית סובלת מאד מצריבה באזור אין פתרון לא יכולה לנתח כי בובלת מבעיות עיכול חמורןת מעי רגיז צרבות דיספפסיה סותריי חומצה לא עוזרים יד לי לחץ לושט העליונה כאביי תופת גזים אינסופיים בעיות ניורולוגיות בעיות בליעה האוכל והשתיה לא יורדים בעיות הליכה כך שלא יכולה להנתח האם יש לך פתרון לרקטום שצנח בינוני מלבד ניתוח כי לא יכולה לעשות אותו

את מתארת מצב מאד מורכב. מקרה כזה מחייב בדיקה גופנית, עיון בכל הבדיקות והבנה לעומק של מצבך הרפואי לפני המלצה כזו או אחרת. לא ניתן לעשות זאת בפורום

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות