בן 19 בירור גזים וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/12/2018 | 18:07 | מאת: חסוי

שלום היו לי לפני חודש במשך שבועיים כאבי בטן כגון תחושת גזים שלא יוצאים וגורמים לדקירות קטנות בבטן התחתונה צד שמאל והיה לי גם 2 אירועי רקטלי , רופאת משפחה אבחנה אצלי פיסורה ממש לפני כמה ימים וטענה שהדימום מזה , נשלחתי לבדיקות us ממוקד למעי ,צליאק,צואה ,קליפוטרמין ע״י רופא הגסטרו שלי והכול תקין עכשיו היום הלכתי לשירותים ויצא לי שילשול בצבא חום סנדרטי אבל עם קצת ריר אדום האם כדי לייחס לזה חשיבות כי לפני 3 ימים הרופאת משפחה איבחנה פיסורה בשעה 7 והרופא גסטרו המליץ על פריוביוטיקה

השאלה לא ברורה ואיני יכול להציע אבחנה אפשרית. פנה לבדיקה חוזרת לרופא הגסטרו שלך

24/12/2018 | 21:17 | מאת: חסוי

השאלה היא שהרופאה אבחנה לי פיסורה בשעה 7 וכל הבדיקות שציינתי היו תקינות היום יצא לי שילשול עם ריר דמי האם לייחס לזה חשיבות ? אולי מה פיסורה הרופאה התייעצה לפני כמה ימים עם הרופא גסטרו שלי והוא החליט על פרביוטיקה וזהו.

24/12/2018 | 21:23 | מאת: חסוי

על מנת לחדד את שאלתי אסביר עברתי לפני חצי שנה בדיקה אצל רופא גסטרו עברתי us ממוקד למעי בדיקת קליפוטרמין ,בדיקת צואה,צליאק הכול תקין , לפני חודש היו לי שבועיים כאבי בטן בצד שמאל אי נוחות גזים שינוי בצואה דקירות קטנות בצד שמאל ליד הטבור פעמיים דימום רקטלי היה אי נוחות בבטן הרופאת משפחה אבחנה לי פיסורה בשעה 7 ושלחה התייעצות לרופא גסטרו שאמר לתת לי פרוביוטיקה , היום לפתע יצא לי שילשול חום עם קצת ריר דמי האם כדי לייחס לזה חשיבות? יכול להיות שזה מהפיסורה שהרופאה אבחנה? אודה מראש

התופעה שאתה מתאר אינה קשורה לפיסורה. אם מדובר באירוע חד פעמי אין צורך בהתייחסות מיוחדת.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות