בקיפול רגלים כאב באשכים ובבטן במעיים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/12/2018 | 02:04 | מאת: משה

שלום שאני מקפל את הרגלים אני מרגיש כאבים חזקים באשכים ולחץ בהם כירוג בדק את הבטן ןאשכים שלע לא נפוחים בקיפול רגלים יש לחץ אדיר וכאב בבטן ובאשכים מימה זה יכןל להיות בקע אין לפי הכירוג עשו לי סיטי בטן היה תקין

אני ממליץ שאורטופד יבדוק לך את עמוד השדרה המותני

18/12/2018 | 15:21 | מאת: משה

גם אני חושב שהבעיה שם כי אין תחושה בגפים גם ויש קןשי בהליכה..

19/12/2018 | 17:48 | מאת: משה

רציתי לדעת אבל מה הקשר בין כאבע אשכים בטן תחתונה לעמוד שדרה מותני תודה

כל העצבוב המעביר תחושות מהגוף אל המוח עובר דרך עמוד השדרה. לחץ על עצב יכול לגרום לתחושות כמו שאתה מתאר

21/12/2018 | 17:27 | מאת: משה

קבעתי תור לאוטרופוד שבוע הבא האם יכןל להיות שזה בקע מפשעתי הרבה זמן סובל מבעיות מעים בשבןע אחרון סה עבר לאשכים גם לחץ וכאב בהם ובבטן יכןל להיות שנהיה לי בקע כלוא שחלק מהמעי נכנס לשק אשכים?אני לא מקיא ואין בחילות..

עליך להיבדק אצל אורטופד ואצל כירורג

22/12/2018 | 20:37 | מאת: משה

האם זה יכול לגרום לבעיות במעים וביציאות בעיה בעמוד שדרה מותני

לרוב לא

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות