כאבי בטן לא חולפים בככלללל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/09/2018 | 20:26 | מאת: עידן

שלום בן 27סובל מכאבי בטן חזקים כןל יום במשך כל היום שהולכים ומחמירים עם הזמן עשו לי סיטי בטן יש התפשלות מעי דק טרנזטורית בבטן עליונה הודגם מבנה בצורת טרגרט וצקום נמוך אחר כך עשו לי mri מעי דק ראו שם רק מימית בכמות קטנה באגן קולנסקופיכ לפני שנה תקין גסטרו גם בדיקוץ צואה גם בדיקוץ דם גם סובל מגרפסים מרובים גזים מרובים גם הכאבים לא חולפים הלכץי למיון מליון פעמים אישזפו בכירוגיה לא עשו כלום רק קבעו תור לגסטרו ןעןד סיטי אנטוגרופיה לעוד שבועים ואני מת מכאבים מה ניתן לעשות תודה

28/09/2018 | 20:29 | מאת: עידן

הכאבים סביב הטבור ןבטן תחתונה

בדיקות הדימות שעשית מחשידות להתפשלות מעי דק. להתקפים כאלה יש בד"כ סיבה בחלל המעי והפתרון הוא ניתוחי. לדעתי (בהסתייגות שלא בדקתי אותך ולא ראיתי את הצילומים שנעשו) צריך לנתח אותך בזמן התקף בתקווה שהבעיה תמצא ותיפתר. ישנה אפשרות שבניתוח לא יימצא דבר (זאת כנראה הסיבה שלא נותחת עד היום, בגלל חשש שלא יתגלה דבר בניתוח).

29/09/2018 | 12:52 | מאת: עידן

זה לא התקפים זה כאבי בטן קבועים עשו לי לפני שבוע גם שיקוף קיבה ןשם הכירוג אמר שהוא רואה משו לא סימטרי שהמעי הגס בחלקו מורחב ובחלקו צר מדי בסורוקה לא מתיחסים אלי בכלל המצב שלי מדרדר מאוד ואין לי חיים הסיטי הוא ישב איתי עליו אמר שרואה רק שיש המון המון גזים בצעי אני סובל משלשולים קבועים גם חודשים בערך הכאבים האלה מאוד מסוכנים אני מרגיש איך אפשר להגיע אליך רוצה ניתוח לפרוסקופיה ..

אם יש ממצא במעי הגס לפני כל דבר אחר יש צורך בבדיקת קולונוסקופיה.

30/09/2018 | 00:33 | מאת: עידן

עשיתי כבר קולנסקופיה מלאה לפני שנה היה תקין גסטרו גם סיטי mri נמאס לי כבר מכול הבדיקות האלה עם יש לי משו וצריך.לטפל שיטטפלו בי בניתוח אנע מעדיף תוכל לעשות לי ניתוח לפרוסקופיה ? לקבוע איתך תור זה אפשרי בסורקה מזלזים בי מאוד למרות שראו התפשלות מעי דק טרגרט בבטן עליונה גם צקום בעמדה נצוכה צילום שיקוף קיבה מעי גס מורחב וצר מדי בחקלו השני כול הסיצנים מראים שיש משו אבל אוצרים לי שם אין לך כלום הכול ץקין ..אשמח לפגישה איתך

אתה תמיד' יכול לפנות לקבל חוות דעת נוספת מרופא או מוסד רפואי אחר. לא בטוח שהגישה הלפרוסקופית תספק פתרון וייתכן שיהיה צורך בניתוח הכולל פתיחת בטן כדי שאפשר יהיה למשש את המעי.

06/10/2018 | 17:39 | מאת: עידן

אין בעיה מוכן לכול ניתוח רק שהכאבים האלה יפסיקו לי כבר אין לי חיים אני סובל מכאבים איומים 24 שעות אפשר לגיע אליך לבדיקה בסורוקה רוצין לשךוח אותי לגסטרו ובככל כואב לי מתחת לטבור המעיים ובטבור גם איך אפשר לגיע אליך היתי באיכילוב לםני שבוע אבל לא שלחו אותי למיון כירוגי לפנימני אז בטלתי את התיק מזה הממצא הזה בשיקוף קיבה כירוג אמר שהמעי הגס שלי רחב ובחלקו השני צר מדי האם זה מסוכן?ואיך להגיע אליך תודה

הבעיה שלך עדיין לא אובחנה ולא הייתי נחפז לניתוח בשל הסיכוי שבניתוח לא יימצא דבר ותישאר עם הכאב המקורי + הכאב מהניתוח. אני ממליץ למצות את כל אפשרויות הבירור, במקרה שלך-להמתין לתוצאות הCT אנטרוגרפיה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות