פוליפ היפרפלסטי באנטרום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/07/2018 | 14:27 | מאת: דלי

עברתי אתמול גסטרוסקופיה עקב דלקת קשה של הושט לפני כחודשיים בגסטרוסקופחה מלפני חודשיים מצא שיש לי ארוזיות רבות באנטרום.מאז עבר ולא היו כאבים. אתמול בבדיקה מצאו שיש לי פוליפ כהראה היםרפלסטי באנטרום בגודל 1 ס״מהיצכן שתול חודשיים צמח פוליפ?מדוע לא הוציאו לי אותו אצמול?׳נשלח לביופסיה. קצת נלחצתי..מה דעתך?׳יש למיין שלפני 3 חודשים עברתי 6 טיפולי כימוטרפיה וביולוגיים. יש קשר?

פוליפ היפרפלסטי אינו נושא עימו שום סיכון ולכן מספיקה ביופסיה ואין צורך להסירו

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות