לאחר תאונה ושבירת עצם הזנב והאגן ממשיך לנסות למצוא תשובה לכאבים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/12/2017 | 06:22 | מאת: קובי

מתחנן לעזרתכם. אני בן 28 לפני כמעט שנתיים החלקתי במדרגות ונפלתי על הישבן ושברתי את עצם הזנב שבר רציני ושבר קטן באגן עצמו. לאחר מכן התגלו לי כל מיני דברים שנשלחתי לבדיקות כמו דורבנים ברגליים בקע מפשעתי שולחן צדדי וריקוצלה 6 בלטי דיסק. אבל זה לא הכאבים שאני מרגיש. אני מרגיש משהו אחר אני לא יודע לתאר את זה אבל אני חושב שזה רצפת אגן. התלוננתי לא פעם אחת לרופאים במרפאת כאב ובכל מקום שאני משויך אליו שהכאבים שאני מרגיש זה כאילו אני מרגיש כאבים בעצם הזנב מה שהם חושבים זה שאני משוגע. ושאני צריך היפנוזה רפואית דוקטור אני חייב לדעת אם יכול להיות שאני צודק והם טועים? אני לא מתלונן על דברים שאני יודע שלא בסדר בגוף שלי כמו זה שכתף ימין נרדמת לי עם הצוואר וזה שרגל שמאל נרדמת לי בכל פעולה כולל עמידה ושאני לא יכול לשים רגל על רגל כי המפשעות מרגישות כאילו התנפחו לי בצורה מטורפת שמגבילה את התנועה שלי אני לא מדבר על העובדה שאני לא מסוגל להרים בקבוק קולה גדול בלי להתעייף ולהרגיש שזה כבד לי רצח אני מרגיש שהאיבר מין שלי רדום אני מרגיש שהאשכים שלי כבדים אניבצרגי'' פי הטבעת שלי סוגר את עצמו כאילו אני מתאפק אני מרגיש כאילו אני יושב על סכינים הכאב הוא פנימי מאיזו שק האשכים לאיזור פי הטבעת כאבים דרגה 10 ומשם זה עולה לגב תחתון ויורד לרגליים בעצומה 6 עד 8 עשיתי קצת בלאגן סליחה. עד עכשיו 'ום משכך כאבים לא עזר לי אני סובל מהכאבים האלה כמעט שנתיים בלי שום הקלה אני רציתי לדעת אם יכול להיות אפשרות של פגיעה מבפנים בזמן הנפילה יכול להיות שנפגע לי רצפת האגן או משהו כזה שגורם לי לכל הכאבים האלה עברתי בדיקת mri אבל לא כיוונתי אותם לאיזור הזה אמרתי להם שכואב לי הגב תחתון ועצם הזנב שזה באמת כואב לי אבל מה שהכי כואב לי זה החלק התחתון בין המשפעות לפי הטבעת אני מפחד לאבד שליטה על הסוגרים אני אתמול הרגשתי שאני כמעט ולא מצליח להתאפק לשתן ואפילו שרף לי באמצע מתן שתן אתמול והרגשתי שיש לי עוד ועוד ולא היה כלום אני כבר מתחיל להשתגע אני לבד בסיפור הזה ואני לא יודע מה לעשות אני רוצה לעמוד על הרגליים כמו כל בנאדם וללכת לשחק כדורגל וללכת לים ולעשות דברים של אנשים כואב לי כלכך שאין לי חשק לחיות ואני לא יודע לאן לכוון את הרופאים שבודקים אותי אני לא יכול לישון אין לי שום תנוחה שנותנת לי להירדם

לפי התיאור הינך סובל מפגיעה עצבית שמקורה כנראה בבעיית עמוד שדרה מותני. עליך לפנות לבדיקת אורטופד המתמחה בגב ואני מציע גם שתיבדק ע"י נוירולוג שיהיה סבלן לשמוע ולהבין את תלונותיך ולהמליץ על בירור בהתאם.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות