דם בניגוב הצואה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/12/2017 | 00:08 | מאת: דנה

שלום דר, בת 35 , 4 חודשים אחרי לידה שלישית. היום בבוקר עשיתי צואה לאחר שלא עשיתי 4 ימים. היה לי קצת דם על נייר הטואלט,דם אדום, כמות קטנה. אציין כי לפני 3 ימים נטלתי כדור אחד של ורמוקס כי לבת שלי נמצאו תולעים וגם אני חשתי תחושת דגדוג בפי הטבעת (ועדיין מרגישה לפני השינה). האם יש צורך להיבדק? הרגשתי שהצואה הייתה קצת קשה אז אולי זה רק פצע? אני לא מעוניינת לעבור בדיקות פולשניות....האם בדיקת צואה מספיקה? תודה

רוב הסיכויים שמדובר בדימום בגלל צואה קשה שפצעה קלות את הרירית. אם הדימום לא חוזר על עצמו לא הייתי מוטרד.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות