התמודדות...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

31/07/2011 | 18:12 | מאת: ערבה

שלום.. לפני כ-7 חודשים חוויתי חוויה קשה של הריון מחוץ לרחם, שכללה בסופה ניתוח דחוף להסרת חצוצרה.. בפעם ההיא לא ידעתי שאני בהריון (ניסינו כחצי שנה) משום שהדימום הופיע כרגיל. מאז - כבר כ5 חודשים שאנחנו מנסים שוב להיכנס להריון, ובכל חודש מחדש אני מרגישה שביום המחזור אני מתמוטטת. לא משנה כמה רגועה אהיה במהלך החודש, עם קבלת המחזור אני מתחילה לבכות ללא שליטה, ולא מצליחה להתרכז בשום דבר אחר.. אותו דבר קורה גם כשחברות מספרות לי שהן בהריון.. בנוסף על כך - משום שבפעם הקודמת קיבלתי מחזור כרגיל, בכל חודש אחרי המחזור אני מוצאת את עצמי עושה בדיקת הריון כי אני מפחדת לחוות שוב את מה שקרה אז.. כל הבדיקות תקינות אך משום מה אנחנו עדיין לא מצליחים בעלי היקר מאוד תומך אך אינו באמת יודע מה להגיד מעבר להרבה מאוד חום ואהבה.. אני לא יודעת מה לעשות, מרגישה שאני לא שולטת בעצמי ומאוד קשה לי עם זה, ולא מצליחה באמת להתנתק... מה עושים..?

ערבה שלום, לא קל בכלל להתמודד עם רכבת ההרים של הטיפולים שנעה לפעמים בין יאוש ותקווה. רגע קבלת המחזור אחרי ימים של כמיהה ותקווה הוא באמת קשה. את מזכירה שיש לך חום ותמיכה מצד בעלך וזה חשוב וחיובי. נסי להקפיד על שגרה והמשיכי בפיעלויות שמסבות לך הנאה שאינן קשורות לטיפולים. במידה ואת מרגישה שאינך מצליחה להתמודד בעצמך עם הקושי, ניתן לשקול פניה לליווי מקצועי רגשי. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה