הריון מתרומת ביצית שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

29/07/2017 | 10:27 | מאת: מרב

שלום, אני בת 46. אנחנו בהריון ראשון של תאומים מתרומת ביצית. ברוך השם הכל תקין. אנו מתלבטים האם צריך/רצוי לספר למשפחה שההריון הוא מתרומת ביצית? סיפרנו שעשינו IVF, אך לא סיפרנו שזה תרומת ביצית. מה נכון לעשות? תודה.

שלום, ההחלטה האם לספר או למשפחה על התרומה היא מאוד אינדיבידואלית ולא קיימת תשובה חד משמעית של "נכון או לא נכון". השאלה היא מה נכון עבורכם וקשורה לתחושות שלכם ביחס לתהליך כולו. כמובן שהחלטה בסוגיה שכזו מערבת גם את הסוגיה של חשיפת הדבר בפני הילד בעתיד. אינני יודעת האם ביעוץ רגשי, שבעיני הנו חשוב ואף הכרחי סביב קבלת ההחלטה בנוגע לתרומה. באם כן, ניתן להמשיך ולדון שם בסוגיות שאת מעלה. בהצלחה רבה, קרן

29/07/2017 | 23:22 | מאת: מרב

תודה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה