בליטה כואבת בראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

25/04/2009 | 06:25 | מאת: נבו

שלום, אני בן 22, בריא בדרכ, מעשן כחבילה ביום, לא עושה ספורט. אני כרגע שוהה בקנדה. אני סובל מזה כחודש מבליטה בראשי בצד ימין,בחלק האחורי. היא גדלה ממספר מ"מ לבערך ס"מ 1. אין אדמומיות באזור שלה או כל סימן אחר חוץ מהנפיחות. זה גורם לכאב בכל אזור הראש, בלי שלוחצים עלייה וכואב מאוד כשלוחצים. הבליטה לא נגרמה בעקבות חבלה כלשהי. התייעצתי עם שלושה רופאים שראו ונגעו בבליטה. ההאבחנה הראשונה הייתה שזה חצקון. ההאבחנה השנייה שזהו עצב בעייתי. וההאבחנה השלישית,בבית החולים, הרופא אמר שהוא לא יודע מה זה והמליץ לי על לקיחת אופטלגין לשיכוח הכאב. אני לוקח אופטלגין באופן קבוע מזה כשבוע וחצי. הכאב ממשיך והבליטה עדיין כואבת, מקירנה כאבים בצד הימני של הצוואר ולאזור העין ומפריע לתפקודי היומיומי. אשמח לדעת לאיזה רופא מקצועי עליי לפנות, ומה לעשות בינתיים אודה לתשובתך המקצועית נבו

25/04/2009 | 22:25 | מאת:

שלום רב, נשמע שאתה סובל מבעיה חריפה כלשהי, קרוב לודאי זיהום ממוקם לאזור, ייתכן בלוטת לימפה מזוהמת. בכל מקרה ממליץ להיבדק ע"י רופא אף אוזן גרון. בברכה, ד"ר אבי חפץ, אאג מומחה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר לפרטים נוספים: היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא טלפון: 03-6246624 www.headneck