כן או לא הקרנות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/07/2012 | 23:22 | מאת: אסא

לאחר ניתוח להסרת גידול בלשון. שוליים נקיים , בלוטות ניקיות, גודל 0.6*0.4*0.5 עומק 0.6 הגוש במרחק 0.6 מהגבול העמוק ויותר מ1.2 משאר הגבולות. דעות שונות לגבי הצורך בהקרנות. דעתכם? תודה

שלום רב, לפי הנתונים הנ"ל מדובר בגידול קטן ושטחי של הלשון וללא פיזור לימפתי (T1N0) ולכן אין חובה בטיפול נוסף. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

11/07/2012 | 23:48 | מאת: אסא

הטוענים בעד הקרנות נתלים בעומק הגידול. האם אין לו משמעות?

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר