תוצאות us לאחר שני ניתוחים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/09/2020 | 17:29 | מאת: דוד

אז עברתי בנובמבר 19 דיסקציה והוצאה של כלל הבלוטה בעקבות פפילרי, עשיתי יוד בחודש פבואר 20. בחודש מאי ביצעתי אולטראסאונד שמצא בלוטת לימפה בתחנה ימין, בגודל 2.6 ס"מ, חודש לאחר מכן הוציאו לי אותה בניתוח בחודש יוני. היום ביצעתי us 3 חודשים אחרי הניתוח השני ואלו התוצאות: בלוטת, לימפה בגודל 1 סמ בתחנה 5, ווסקלוריזציה מוגברת, מרקם מעט לא אחיד, עם גבול מעט לובולארי. רמת לשד בינונית. מה זה אומר? (הומלץ fna)

שלום רב, נשמע שאכן יש צורך בניקור של הבלוטה כדל לשלול הישנות המחלה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר