ענבל מוגדל מאוד חוששת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/03/2019 | 12:18 | מאת: שושי

Doctors - לוגו דף הבית ... פורום אף אוזן גרון פורום אף אוזן גרון הפורום יעסוק באבחון וטיפול בבעיות שמיעה מחלות אוזניים ושמיעה בילדים ומבוגרים, חירשות וניתוחי שתל שבלול, שיתוק עצב הפנים והטיפול, סחרחורת, דלקות אוזניים וניתוחי מסטואיד. קרא עוד 25211 הודעות 22159 תשובות מומחה כניסת מנהלים מנהל פורום אף אוזן גרון שאלה חדשה חיפוש בפורום חיפוש מתקדם ענבל מוגדל אמי ממש דואגת 12/03/2019 | 12:16 | מאת: שושי שלום הענבל.של הילד (בן 16 שנים)מנופח מזה כחודשיים לקח 4 קורסים של אנטיביוטיקות שונות . לא משפיעים ממש. שוב חזרנו מא.א.ג ו הוכנסה מצלמה ולהלן התשובה: היפראמיה של הפארינגס והיפופארינגס אובולה הפארמית נזלת מוגלתית היפראמיה של האריטנוידים - סימן לריפלוקס מעבר אויר טוב יתר בדיקת א.א.ג תקינה לוע עינבל היפרמיה היפרטופי בשרני באבחנה מבדלת נראה תגובה אלרגית , טראומה מקומי , סוג של המנגיומה קיבלנו סטרואידים פרדניזון 20 מ"ג פעמיים ביום למשך 5 ימים וכדור טלפסט ביום. אם לא יעבור שלח אותנו הא.א.ג למרפאות חוץ א.א.ג בבית חולים. מה יש לילד שלי?? אני בוכה כל לילה שלא בפניו- האם יש סיכוי שיש לו מחלה ממארת חס וחלילה?? (הענבל ארוך מאוד ויושב עד חצי הלשון)...בבקשה תרגיע אותי. האם יש טיפול שהרופאים פה לא חשבו עליו? האם ראית מקרים כאלו וזה לא היה משהו מסוכן??? בינתיים אנחנו ביום האחרון של הסטרואידים ואין שיפור...האם יש סיכוי שכן ישפיע? יש להוסיף שיש כאבים בענבל שהולכים ובאים אבל הנפיחות קבועה

לא משמע מדאיג ולא חשוד לגידול. יש להמשיך בירור וטיפול. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר