היגרומה ציסטית ושקיפות מעובה

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

19/09/2020 | 19:22 | מאת: סיגל

היי בשקיפות שבוע 12,נראית היגרומה 10 ממ.ב.הדם הראתה 1:5 תסמונת דאון..1:5 טריזומיה 18. בת 24.אין מחלות רקע. עשיתי סיסי יצא תקין. אקו לב וסקירה מוקדמת תקין. מה אחוז לעובר לא תקין אם אמשיך את ההריון וכל הבדיקות תקינות?איזה מומים יכולים להתגלות אחרי הלידה אם כל הקשים נשללו? מה היית ממליץ לעשות? במידה והפסקתי הריון בגלל ההיגרומה,מה הסיכוי שזה יחזור על עצמו בהריון הבא? תודה רבה

עדיין יתכנו תסמונות גנטיות שונות- שאולי יתגלו בבדיקת אקסום. אין הרבה נתונים עדכניים על הסיכוי לעובר תקין/חולה אם ההריון נמשך ממליצה בחום רב לגשת ליעוץ גנטי עדכני ו לבצע בדיקת ריצוף כלל אקסומי בשיטת טריו. בהצלחה!

25/01/2022 | 19:42 | מאת: מישהי

היי נמצאת כמעט במצבך היום רק שבסיסי שליה נמצאה תסמונת מוזאיקת טרנר ומחכים לציפ הגנטי אשמח לדעת איך הסתיים אצלך?

23/06/2023 | 20:58 | מאת: רותם

הי :) אפשר לדעת מה היי התוצאות בסוף? אני במצב זהה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי