לימפומה בעור

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

20/08/2015 | 23:43 | מאת: שרי

אבי בן 82 , לאחרונה נשלח לביופסיה שנלקחה מהקרקפת בראש בגלל נגע יחיד. תשבת הביופסיה: Finding consistent with large cell B cell lymphoma Cd20 positive index ki57 is20 האם זו לימפומה מסוג איטי? קראתי מאמר על לימפומת תאי T מסוג מיקוזיס פונגואידס - שהיא איטית ומטופלת מקומית. האם גם לימפומת תאי B היא איטית? האם ניתוח הנגע יועיל? או שיביא דוקא להתפרצות של הלימפומה בעוד מקומות בעור?

מדובר סוג גידול שאיני עוסק בו באופן תדיר. אני מציע כי תפני בשאלה זו לאונקולוג המטפל בלימפומות עוריות.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)