מיקוזיס פונגואידס בילדים

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

04/07/2011 | 18:19 | מאת: gigi

אחד מילדי המשפחה של אשתי יש חשד למחלת מיקוזיס פונגואידס, הוא נשלח לביצוע ביופסיה דחופה (יש לצין כי הועבר טיפול בהקרנה ומשחה על העור), שאשמח לקבל יותר מידע על המחלה, האם יש טיפול והחלמה למחלה ואילו קשיים עשויים להיות לילד. בברכה,

מדובר על סוג של סרטן העור (לימפומה) המתנהג כדלקת כרונית (אקזמה) של העור וברוב המוחלט של המקרים אינו גורם לנזקים ארוכי טווח (וחלילה לא למוות) . לרוב הביטוי הוא בגרד כרוני ופריחה, היכולים להיעלם לחלוטין או להופיע שוב ושוב. הטיפוליםפ גםהם פשוטים לרוב- משחות סטרואיגדליות או פוטותרפיה ("שיזוף מלאכותי"- טיפול במנורות אולטראסגוליות). בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

18/08/2011 | 09:53 | מאת: ששל

אם אתם מעוניינים, תנו פרטים ואצור איתכם קשר

28/01/2018 | 14:52 | מאת: חופית

היי אשמח אם תצרי עמי קשר יש חשד לבתי בת ה 4 0524736088 תודה

מדובר על סוג של לימפומה של העור. למרות השם ה"מאיים" מדובר לרוב על דלקת כרונית וקלה של העור המתבטאת בפריחה וגרד והטיפול בה הוא לרוב קל ופשוט- תכשירים סטרואידלים מקומיים ופוטותראפיה (חשיפת העור לקרינה אולטארסגולית מכוונת). המחלה לרוב קלה ולרוב אינהפוגעת באורך ואורח החיים. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

15/06/2016 | 05:25 | מאת: אלי

שאלת המשך - עד כמה נדרשת זהירות מחשיפה לשמש (מעבר לאנשים ללא MF) לחולים אשר אובחנו במחלה לפני מספר שנים, ולאחר טיפול קצר המחלה נמצאת ברמיסיה ? האם הם נמצאים ברמת סיכון גבוהה יותר מהשמש ? תודה

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)