ארוע מוחי מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

21/06/2012 | 17:38 | מאת: יולי

שלום אמא שלי בת 50 אחרי התקף לב המון צינטורים ניתוח מעקפים שמנה מאוד מעשנת טרומבוזה ברגל היתה לה גם סכרת לחץ דם גבוה כולסטרול ביום שבת עברה ארוע מוחי CV משהו ארוע שהגדירו אותו קשה עכשיו מאושפזת בשיקום בגריאטרי בשהם טוב עכשיו השאלה שלי היא האם יש לה סיכוי כלשהו ועם כן מה זה יהיה ?

יולי שלום מצטער לשמוע על אמא שלך. גם לאחר אירוע מוחי לעתים קרובות ישנו שיקום מלא. קשה לדעת מה הסיכויים של אמך, אני משער שהרופאים המטפלים יכולים להעריך יותר טוב. בכל מקרה הזמן יגיד. בהצלחה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב