החזרת עוברים לפני 4 ימים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/07/2019 | 19:26 | מאת: אנה

שלום רב, אני עם שחלות פוליצסטיות עוברת טיפולי ivf איכות זרע מעולה..עברתי 2 מחזורים של ivf . לפני ארבעה ימים עברתי החזרת עוברים מוקפאים לא מרגישה כלום אבל יש הפרשות צהובות זה מעיד על משהוא שהטיפול לא הצליח..?! (מקבלת 2 קרינון .3 דופסטון.3 אסטרופם) מצב הרירית היה מעולה והוחזר 2 בלסטוציסט באיכות טובה מאוד . יש סיכוי שהתמיכה לא מספיק טובה?

20/07/2019 | 19:28 | מאת: אנה

היי, שכחתי לציין שקיבלתי ביום ההחזרה מזרק אוביטרל וביום 3 להחזרה עוד מזרק אוביטרל...

הפרשות צהובות לא מעידות שהטיפול לא הצליח. נראה שאת מקבלת תמיכה מצוינת.

21/07/2019 | 07:29 | מאת: אנה

תודה רבה.. עוד שאלה כל הפעמים הקודמות היו לי עקצוצים בבטן וכאבי מחזור קלים אחרי כל החזרה ולא הצליח...עכשיו אני לא מרגישה כלום אני יודעת שזה לא אומר כלום אבל רוצה להיות בטוחה יותר האם צריך להיות תסמינים להשתרשות?

בד"כ אין.

23/07/2019 | 19:49 | מאת: אני

היי וסליחה על רוב השאלות .. עכשיו יש לי כאבים בבטן כמו מחזור והיה לי בבוקר קצת כתם ורוד בניגוב..! סליחה על התיאור אני מאוד מאוד מפחדת שהטיפול לא הצליח בבקשה תעזור לי בתשובה

קשה לדעת מתסמינים מהסוג שאת מתארת האם הטיפול הצליח.

27/07/2019 | 18:22 | מאת: אנה

שלום רב, הי לי ביום חמישי דימום קל והרופא אמרה להזריק פרונטוגסט יום כן יום לא עד בדיקת ההריון. האם הדימום מעיד על הריון? האם הפרונטוגיסט משפיע על רמת הבטא!?

הדימום לא מעיד על הריון. הפרונטוגסט לא משפיע על רמת הבטא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית