העדפת שיטת השלתה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

18/08/2013 | 15:44 | מאת: משה

שלום. אני בתחילת טיפול השתלות בלסת עליונה.כרגע לתוחנות בשני הצדדים ובהמשך גשר לקדמיות (נשען ניבים). האם שיטת MALOCLINIC המציעה 4 שתלים לכל הלסת וללא השתלת עצם או הגבהת סינוס, יעילה ? האם יש די ניסיון בכך? תודה!

23/08/2013 | 08:50 | מאת: ד"ר זיו מזור

משה שלום שיטת מלו של ביצוע 4 שתלים לשיקום לסת שלמה נולדה כצורך כלכלי לפתור בעיות שיניים של האוכלוסיה בפורטוגל. שיטה זו מדברת על עקירת כל השיניים בלסת וביצוע 4 שתלים עם תותבת פלסטיק מוברגת! גם אם יש שיניים בריאות הן צריכות להיעקר על פי שיטה טיפולית זו.איני חסיד נלהב של השיטה במיוחד לא ללסת העליונה.

מנהל פורום שתלים דנטליים