ליחה לאחר השתלת עצם והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

23/01/2008 | 20:37 | מאת: אירית

עשו לי ניתוח הרמת סינוס והשתלת עצם בשיניים 14 ו-15 לפני כ-5 חודשים. בהתחלה יצא לי הרבה מהחומר של העצם דרך הגרון. זה נמשך כמעט 3 שבועות. הרופא עשה צילום ואמר שזה מראה בסדר. ב-3 חודשים האחרונים אני מרגישה שיש לי הרבה ליחה בגרון במיוחד בבוקר. אני לא מצוננת ואני חוששת שזה קשור לניתוח. הרופא הסתכל באזור ההשתלה ואמר שהכל נראה לו בסדר. יש לי ממה לחשוש?

25/01/2008 | 14:27 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום אירית ליחה בגרון כשלעצמה עדיין אינה מרמזת לבעיה הקשורה בהשתלה אך בהחלט יש לבדוק אם אינך סובלת מסינוסיטיס. סינוסיטיס אכן יכולה לגרום לליחה החודרת ישירות מהאף אל הגרון.היא יכולה להיגרם מזיהום חיידקי או ויראלי אך גם יכולה להתעורר מתגובה של גוף זר בינוס כמו שתלים. ממליץ על ביצוע תצלום סיטי של הסינוס על מנת לשלול את הגורם הזה.אשמח להיות לעזר בכל שאלה.

25/01/2008 | 14:27 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום אירית ליחה בגרון כשלעצמה עדיין אינה מרמזת לבעיה הקשורה בהשתלה אך בהחלט יש לבדוק אם אינך סובלת מסינוסיטיס. סינוסיטיס אכן יכולה לגרום לליחה החודרת ישירות מהאף אל הגרון.היא יכולה להיגרם מזיהום חיידקי או ויראלי אך גם יכולה להתעורר מתגובה של גוף זר בינוס כמו שתלים. ממליץ על ביצוע תצלום סיטי של הסינוס על מנת לשלול את הגורם הזה.אשמח להיות לעזר בכל שאלה.

25/01/2008 | 14:42 | מאת: אירית

מנהל פורום שתלים דנטליים