שתלים על כל הלסת העליונה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

26/01/2013 | 22:48 | מאת: נויה

שלום לאחר נסיגת חניכיים משמעותית עברתי טיפול במהלכו נעקרו שיני הלסת העליונה, בוצעו הרמת סינוס הוספה כמות עצם לא משמעותית וקובעו שתלים ומבנים. בשלב זה אני עם גשר זמני קבוע. שאלתי: הגשר הזמני גורם לנפיחות לא טבעית מעל השפה העליונה ובעתם גרם לשינוי לא רצוי של מבנה הפנים. ככל שהבנתי, בכוונת הרופא המטפל להניח כתרים על גבי גשר קבוע בעתיד. אודה לעצתך איזו אופציה עדיפה: כתרים על גבי גשר קבוע או כל כתר בנפרד. תודה מראש, נויה

שלום נויה באם קיימת נפיחות או שינוי במבנה הפנים עלייך להיוועץ ברופא המטפל ואולי לשנות את מבנה הגשר הזמני.ככלל רצוי להגיע לגשר זמני אידיאלי שיתן אינדיקציה לביצוע גשר קבוע באותה צורה ומתכונת. לשאלתך השניה- הדבר תלוי במספר השתלים שבוצעוואין לי כל יכולת לומר ולייעץ מבלי שראיתי את המקרה.

27/01/2013 | 13:58 | מאת: נויה

מנהל פורום שתלים דנטליים