עקירה כירורגית-שן טוחנת

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

09/08/2012 | 19:27 | מאת: טטיאנה

שלום לאחר בדיקות אצל רופא השיניים שלי התגלתה דלקת בשן הטוחנת בלסת העליונה(כבר עברתי בעבר בשן זו טיפולי שורש וסתימה)ונשלחתי לעקירה כירורגית ,היתי רוצה לדעת האם כואב במהלך התהליך אפילו אם ישנה הרדמה ?ומה הן ההשלכות לאחר עקירה כירורגית? בתודה טטיאנה

12/08/2012 | 12:12 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום טטיאנה במהלך העקירה אינך חשה בכאב מכיוון שהטיפול מבוצע באלחוש מקומי.יש לבדוק עם הרופא המטפל ולבקש ממנו לבצע מילוי עצם של איזור העקירה על מנת שלא תחסר עצם עתידית לביצוע השתלה.

12/08/2012 | 19:36 | מאת: טטיאנה

אוקיי, תודה רבה לך.לאחר העקירה תוך כמה זמן אני יכולה לעשות השתלה?

מנהל פורום שתלים דנטליים