הרגשה של גוף זר בפה לאחר השתלת עצם

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

30/07/2012 | 19:12 | מאת: עדינה הדס

לאחר עקירה של שן 36 ו-26 הושתלה לי עצם. מאז אני מרגישה גוף זר בפה ליד ההשתלה . כעת לאחר 8 חודשים זה עדיין מפריע לי. זה לא כואב רק תחושה לא טבעית. אני לא יודעת אם כדאי לעשות השתלה כל עוד זה מפריע לי .הייתי אצל שלושה רופאים והם לא התיחסו לטענותי ואמרו שהכל בסדר. שאלתי:האם קורה שיש אנשים שהשתלת עצם לא מתאימה להם?האם החניכיים באזור ההשתלת חייבים להיות עבים במיוחד?שזה מה שאולי מפריע לי?

05/08/2012 | 10:03 | מאת: ד"ר זיו מזור

עדינה שלום עשויים לחול שינויים ברקמה הרכה באיזור המושתל אך איני יכול לומר לך שזה המצב אצלך ללא בדיקה קלינית.

מנהל פורום שתלים דנטליים