אבצס על החניכיים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

05/03/2012 | 08:24 | מאת: טליה

לד"ר זיו מזור שלום רב, לאחרונה הופיע לי אבצס בחניכיים למעלה מעל השן הרבעית, עם קטר והרופא אמר שיעשה לי הרמת חניכיים כדי ליראות בודאות מאיזה שן נובעת הבעיה. אם זה השן הזו כלומר עם הקטר אז חייבים לעקור אותה.ברצוני לדעת האם טיפול אנטיביוטי לא יכול לפטור את הבעיה, ומה עוד האפשרויות העומדות לפני לפני העקירה. עשו לי צילומים והתוצאות לא חד משמעותיות מאיזה שן נובעת הבעיה. אני מודה לך מראש על תשובתך.בברכה טליה.

08/03/2012 | 17:22 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום טליה על פי התיאור שלך קיימת דלקת הנובעת מאת השיניים.מטרת הניתוח האקספלורטיבי היא לזהות את מקור הבעיה. במידה ויוחלט שאין פיתרוןןהשן תצטרך להיעקר.אין טיפול אנטיביוטי שימנע וירפא את התופעה שכן קיים גרוי מכני הגורם לה- בין אם סדק בשורש או דלקת. כמובן לא אוכל להיות ספציפי מבלי שראיתי את המקרה.

מנהל פורום שתלים דנטליים