סיבוך אחרי הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

08/12/2008 | 14:18 | מאת: ריטה

שלום לרופא, לפני יותר משנה עשיתי ניתוח השתלת עצם והרמת סינוס מימין בפה. במשך חודשיים לאחר הניתוח ירדו לי גרירי ההשתלה לגרון אפילו ממש גושים של גרגירים. לאחר מכן הצטננתי ומאז יש לי ליחה ירוקה כל הזמן. בבדיקה קלינית הרופאים לא מצאו כלום. היום עשיתי צילום סינוסים ונמצא שיש עיבוי רירית ומלאות בתחלתית סינוס מקסילרי בצד ימין. הרופא אמר לי שיש לי סינוסיטיס כרונית רשם לי אוגמנטין ומטרוג'יל ואחר כך לעשות c.t. אני חוששת שלאחר שאסיים את האנטיביוטיקה שהיא קשה, ימצאו ב-c.t. בעיה שבגללה הסינוסיטיס יתפתח עוד פעם אז סתם לקחתי אנטיביוטיקה. ביקשתי מהרופא לעשות קודם את ה-c.t. והוא לא הסכים. אני גם מפחדת מתוצאת הבדיקה. מה האפשרויות? מבקשת חוות דעתך

08/12/2008 | 23:13 | מאת: ד"ר זיו מזור

ריטה שלום לפי התיאור אין כל ספק שאת סובלת מסינוסיטיס ועל כן הטיפול שניתן לך הוא הטיפול המתבקש.ביצוע CT בשלב זה רק יאשש את האבחנה אולם CT לאחר תום הטיפול האנטיביוטי יוכל להראות אם הבעיה נפתרה. זה עדיין לא אומר שרק הטיפול האנטיביוטי יהיה מספיק. בהצלחה

10/12/2008 | 15:30 | מאת: ריטה

תודה רבה לרופא על התשובה

מנהל פורום שתלים דנטליים