השתלה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

30/07/2007 | 23:07 | מאת: דני

שלום רב אני אמור לעבור השתלות שיניים בלסת עליונה 3 שיניים בצד אחד ו-2 שיניים בצד השני כולל הרמת סינוס והשתלת עצם. הרופא ממליץ על ביצוע כל התהליך ביום אחד של שני הצדדים. האם לא קשה מדי לבצע הכל ביום אחד או לחלק לפעמיים. תודה מראש

31/07/2007 | 08:23 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום דני בהחלט ניתן לבצע טכנית את פרוצדורות הרמות הסינוס והשתלים בישיבה אחת.עליך לקחת בחשבון כי תהליך זה אורך זמן ניכר ועל כן במצבים אלו אני ממליץ למטופל על ביצוע התהליך תחת סדציה.הכוונה לסוג של הרדמה דרך הוריד אשר מפחיתה את תחושת הכאב וגורמת לנינוחות בעת הטיפול.אין מדובר בהרדמה כללית. הרדמה זו ניתנת בדר"כ על ידי רופא מרדים.

מנהל פורום שתלים דנטליים