שתל - כאבים וקונפליקט

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

18/05/2016 | 07:45 | מאת: רוזי

היי, יש לי שתל בשן קדמית עליונה (22) בוצע לפני כשש שנים, לפני קצת פחות משנה בוצעה חשיפה והורכב כתר. בעקבות כאבים חוזרים ונשנים באזור השתל והשן הסמוכה במהלך כמה ימים, פניתי למרפאה. הרופא עשה צילום רנטגן והעלה חשד לדלקת סביב השתל ושלח אותי לCT. בנתיים כאשר חיכיתי לתשובה והכאבים התגברו פניתי גם לרופאה שביצעה את ההשתלה. היא עשתה צילום רנטגן והסבירה שהשתל בסדר גמור ללא דלקת, וכנראה שהכאבים נובעים מדלקת חניכיים ורגישות ובצעה ניקוי. החניכיים אכן היו רגישות ומדממות. בנתיים כאשר חזרו תוצאות הCT, הרופא הראשון טוען שהשתל ממוקם מחוץ לעצם הלסת וכי יש להוציאו ולבצע שתל חדש. הרופאה שבצעה את השתל שוללת באופן מוחלט אפשרות כזאת, כל עוד השתל יציב. אני לא ממש יודעת מה לעשות... כיצד נוצר פער כה תהומי בין המלצות הרופאים? עדיין ישנם כאבים באזור, לא חזקים. אשמח לכל עצה.

שלום רוזי אכן אין ספק שמישהו מהשניים טועה....עלייך לקבל חוות דעת נוספת. אשמח לעזור במידה ותרצי.

מנהל פורום שתלים דנטליים