שתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

23/04/2016 | 00:43 | מאת: מעין

כמה זמן אחרי עקירה מומלץ לעשות שתל צדובר בלסת עליונה בשן טוחנת?

שלום ככלל שתל בלסת עליונה יכול להתבצע מספר חדשים לאחר העקירה ומילוי העצם. לעיתים תקופת ההמתנה קצרה יותר והדבר תלוי בגורמים רבים כגון המיקום בו צריך להיות מוחדר השתל,האם היתה חסרה עצם,האם בוצעה השתלת עצם ועוד...על הרופא המטפל שלך להחליט על המועד הטוב עבורך.

23/04/2016 | 08:49 | מאת: מעין

אם אני אעשה אחרי 5 חודשים במקום 4 כי רוצה אחרי השיננית שכבר נקבע לי ואם אבטל יהיה סיפור למצוא שוב תור ועוד זמן סביר לפני השתל ואמורים לעשות אילו הדיקות לפני.

24/04/2016 | 19:30 | מאת: מעין

רציתי לשאול האם אפשר לחכות בין העקירה לשתל בערך 5 וחצינחודשים או שזה הרבה מדי מדובר בשן טוחנת עליונה?

מנהל פורום שתלים דנטליים