חניכיים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

13/10/2015 | 23:10 | מאת: דקלה

בעקבות כיסי חניכיים, הרופאה שלי המליצה לי לעשות ניתוח חניכיים להכניס חלבון אמודגיין לחידוש רקמות להוסיף אבקת עצם BIO-OSS לעשות רגנרציה מודרכת ובנוסף לעשות השתלת עצם עצמית. האם תוכלו בבקשה קצת להסביר לי על הפרוצדורה הזו, סיכונים וסיכויים ? מה הכדאיות בלבצע אותה, או האם ניתן לוותר ? תודה.

שלום דיקלה אני יכול להתייחס רק באופן כללי אך לא ספציפי למקרה שלך כל עוד לא ראיתי אותו.שמוש בחלבון כמו אמדוגיין המיוצר מעוברי חזיר עשוי ליצור רגנרציה של רקמת החניכיים. כאשר יש נגעים בעצם סביב השיניים ניתן במקרים מסוימים לבצע השתלת עצם הן ממקור תורם והן ממקור אוטוגני- מהמטופל עצמו.השיקול- בידי הרופא וכל מקרה לגופו.

מנהל פורום שתלים דנטליים