השתלת 3 שתלים במקום 2 שיניים טוחנות

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

17/07/2015 | 11:02 | מאת: Ron

ההייתי אצל רופא שיניים לאחר סי.טי לקביעת שתלים הוא בדק ואמר שאני צריך 2 שתלים במקום שחסרים לי שתי שיניים טוחנות ביום שהגעתי לביצוע השתלים אמר לי הרופא שהרווח בין השיניים גדול מידי ושישאר לי רווח בין השיניים ושעדיף שנבצע 3 השתלות במקום שניים כי ברווח הזה יכולים להצטבר שאריות אוכל מה שיכול לגרום לדלקת וכו... האם השתלת 3 שתלים במקום שתי שיניים מקובלת והאם ההתנהלות הזו תקינה ששהייה לפני הניתוח אומרים לי שאני צריך 3שתלים במקום שניים למרות שיש סיטי והדבקתי לפני

17/07/2015 | 11:07 | מאת: Ron

*נבדקתי

שלום רון מה שתיארת אכן יכול להתקיים ואין שום בעייה עם זה פרט לעובדה שהמטופל צריך להיות מיודע מראש.. יש בהחלט מצבים בהם מתקינים 3 שתלים ל-2 שיניים טוחנות ובוא לא נשכח שלשן המקורית היו לפחות 2 שרשים לכל אחת.

מנהל פורום שתלים דנטליים