כתרים אחרי השתלות

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

06/07/2015 | 11:43 | מאת: טובה ברקת

שלום אני בת 58, עברתי 8 השתלות בבת אחת. שאלתי היא - לאחר השתלים, הרמת סינוסים והוספת עצם כמה זמן אמורים להמתין והאם רצוי להדביק את הכתרים או להבריג? מה ההשלכות של כל פעולה. אודה על תשובה במייל תודה רבה מאוד

שלום טובה זמן ההמתנה עד לשלב בנית השיניים נע בין 6-9 חדשים.לאחר מכן תילקח מידה לצורך בנית השיניים.קיימות 2 אופציות לשיקום- האחת מוברגת ויתרונה בכך שניתן לפרקה ולהסירה בקלות,והשניה עבודה מודבקת . ההעדפה כיום היא מוברגת שכן היא מונעת פוטנציאל של הצטברות דבק תחת החניכיים דבר עלול לגרום לספיגת עצם ודלקת.

מנהל פורום שתלים דנטליים