הוראות לאחר עקירה והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

29/08/2020 | 14:11 | מאת: רון

לאחר עקירה והשתלת עצם BIOOSS נאמר לי לא לירוק ולא לעשות שטיפות פה ביומיים הראשונים ואם אוכל עד שבוע כדי למנוע מהעצם לצאת ממקומה. אני חושש לזיהום באזור העקירה. לוקח מוקסיפן אנטיביוטיקה למניעה. מה המלצתך במקרה כזה? האם ייתכן שהעצם לא תקלט ? איך זה יבוא לידי ביטוי ? מה הסיבות ?

שלום רון נכון שיש להימנע משטיפות ב-24 שעות הראשונות לאחר העקירה.איני יודע מדוע נבחר החומר הספציפי הזה והאם מתוכנן שתל עתידי במקום. בכל אופן אני מניח שהחומר כוסה בממברנה או חניכיים שימנעו את פליטת החלקיקים החוצה כך שאיני מוצא סיבה מדוע לא לבצע שטיפות פה.

29/08/2020 | 20:35 | מאת: רון

תודה על תשובתך המהירה. האם החומר הזה אינו מספיק טוב בעינייך? אני לא חושב ששמו ממברנה, היות ולא נאמר לי על כך מאומה, אבל עשו תפרים... (זה נקרא כיסוי חניכיים) כמה זמן לוקח עד שהחומר מתבסס פחות או יותר במקום ? אכן מתוכנן שתל במקום בעתיד. אודה לך מקרב הלב על כל הארה !!

מנהל פורום שתלים דנטליים