עקירת שתל - שן 14

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

15/03/2015 | 18:49 | מאת: שרית

שלום, בת 33, בריאה בד"כ. עקב טיפול אורטודנטי הומלצה עקירה של שתל בשן 14. השתל הותקן לפני כ-10 שנים והינו תקין, למעט ספיגת עצם בקיר החיצוני (ניתן גם לחוש את השתל מבעד לחניכיים מעל השיניים). הוסבר לי כי לאחר עקירת השתל תתבצע השתלת עצם (מעיין "אבקה"). אשמח לשמוע כמה ההליך כואב וכיצד עושים זאת? האם השתל יוצא בקלות, בסיבוב? אני חוששת מאוד... תודה רבה!

שלום דנית התשובה לשאלתך תינתן לאחר שתיבדקי קלינית ורנטגנית.אין באפשרותי לענות מבלי שראיתי את המקרה לגופו.

מנהל פורום שתלים דנטליים