שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

28/01/2015 | 17:28 | מאת: דן

תודה מראש לפני חמש שנים עברתי טיפול מאוד מורכב של השתלה של 8 שתלים עליונים עם הרמת סינוס ושתל נוסף למטה. חלק מהשיניים לסת תחתונה שלי והאמצעיות עליונות גם שלי. לאורך השנים הקפדתי ללכת לשיננית בזמן.לארונה עקב בעיות משפחתיות לא עשיתי שיננית קרוב לשמונה חדשים ושהגעתי לאחר צילומים ובדיקה של מומחה חניכיים נאמר לי שיש כיסים בחניכיים בחלק מהשיניים ומומלץ הקצעת שורשים,שאלתי היא האם השתלים בסכנה ועוד שאלה האם טיפול כזה לא מזיק לשתלים הקיימים? תודה רבה

שלום דן אם הוחלט שיש צורך בהקצעת שרשים בלבד כנראה שלא נגרם נזק לשתלים.מבלי שראיתי את המצב קלינית איני יכול כמובן לתת תשובה חד משמעית

מנהל פורום שתלים דנטליים