שתל לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

07/01/2015 | 16:25 | מאת: סופי

שלום, אני לפני עקירת שן טוחנת, רציתי לשאול האם מומלץ לחכות אחרי העקירה לפני ששמים את השתל וכמה זמן אמורים להמתין, או לשים אותו מיד לאחר העקירה. שאלה שניה, ליד השן שאמורה להיעקר ישנו מרווח של שתי שיניים חסרות , האם רצוי לעשות גשר ל-3 שיניים או רצוי שכל שתל יהיה לגופו. תודה.

שלום סופי ההחלטה מתי לבצע שתל לאחר עקירה נתונה בידי הרופא המטפל שכן קיימים מצבים בהם ניתן להשתיל מיידית עם ביצוע העקירה.לשאלתך השניה לא אוכל לענות מבלי שראיתי את התצלומים.

מנהל פורום שתלים דנטליים