שאלה דחופה אחר השתלה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

20/12/2019 | 17:21 | מאת: יאיר

שלום, אשמח לתשובה בדחיפות עקב חוסר אונים. היום עברתי השתלה של 10 שתלים בלסת תחתונה כולל תפרים, עקירות היו לפני שנה. על השתלים הורכבו מבנים שהושחזו ועליהם הונח כתר חלול לכל החניכיים התחתונות. בחניכיים העליונות הונח גם כתר חלול על מבנים, ההשתלות היו לפני שנה. הרופא השאיר 4 שיניים בחניכיים העליונות ללא טיפול שורש לאחר השחזה, טען שהם בריאות. לאחר שפגה ההרדמה אני מרגיש בחלל הפה שהכתרים זזים על המבנה ולא מקובעים כלל תוך כדי דיבור הם פשוט נופלים. הרופא אמר שביום ראשון יטופל, האם נשקפת בעיה נוכח תזוזת הכתר לשתלים? האם נכון להיות עם כתר זמני חלול עד להתקנת הכתר הקבוע? אני מאוד מודאג ואשמח לתשובה

שלום אני מקווה שלאחר שיחתנו פנית אל רופא השיניים שלך שפתר לך את הבעייה.בהצלחה בהמשך.

מנהל פורום שתלים דנטליים