שתלים שהוכנסו בשיפוע

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

17/11/2019 | 12:58 | מאת: מאיר

לפני כעשר שנים בוצעו לה השתלות בלסת התחתונה של אשתי ומאז ועד היום שבלה מדימומים וזיהומים והשתחררות הכתר לאחרונה הגיע לידינו צילום פנורמי ואז נדהמנו לראות שכל השתלים הוכנסו בשיפוע היתכן שזאת הסיבה לשיחרור הכתר בתדירות גבוהה ולכל הזיהומים והדימומים לאורך שנים ( הרופא לא אמר לנו שנשתלים בשיפוע מצורף צילום פנורמי האם כך צריך להיראות תודה מראש

17/11/2019 | 13:03 | מאת: מאיר

סליחה טעות מקלדת , סבלה מכאבים , ולא שבלה

מאיר שלום אין באפשרותי לראות את הקובץ.אנא שלח למייל [email protected] בברכה פרופ' מזור

מנהל פורום שתלים דנטליים