תותבות זמניות קושי רב בהסתגלות

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

15/11/2019 | 19:06 | מאת: דב

ביצעתי עקירה של השיניים לפני כחודש ובאותו מעמד הושתלו לי ארבעה שתלים למעלה ולמטה, כעבור חודש הוזמנתי לשים תותבות שמידות נלקחו בשלב מוקדם יותר, הבעיה שלי שאני מסוגל בשום אופן לשים את התותבות בגלל רפלקס חריף, שאלתי היא האם לא אשים אותם עד לשיניים הקבועות משהו מהתהליך של ההשתלה או משהו אחר ינזק כתוצאה מכך שאהיה בלי תותבות? תודה רבה לעונה

דב שלום אי שימוש בתותסות אינו גורם נזק לשתלים- נהפוך הוא יש שחרור של הריקמה ומניעת לחץ על גבי השתלים..מצד שני יש קושי בתפקוד יום יומי של אכילה ולעיסה. איני יודע מה היו השיקולים בטיפול שלך מבלי שראיתי את המקרה. בברכה פרופ מזור

מנהל פורום שתלים דנטליים