שתל או גשר מה הכי כדאי ?

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

21/06/2019 | 22:43 | מאת: TAL

יש לי דלקת ופיסטולה בשן 46 ועלי לעקור אותה (שן זו היא חלק מגשר עד 48 כש 47 חסרה) הציעו לי לעשות גשר של 4 שיניים, מהשן האחורית עד שן45 כך יהיה ניתן ביום העקירה לצאת עם גשר זמני. הבנתי שהאופציה השניה דורשת תותבת נשלפת לתקופת ההחלמה מהעקירה. אינני בטוחה שכדאי להשחיז את 45 הבריאה אשמח לדעת על מה אתה ממליץ מצורף פנורמי תודה רבה

שלום זו שאלה בה אני נתקל כמעט מדי יום... עלייך להבין כי ברגע שמושחזות שיניים סמוכות אין דרך חזרה.. במידה ואין בעייה אסתטית עדיף לדעתי לעקור את השן,לשמר את המכתשית על ידי מילוי עצם ולאחר מכן לבצע השתלה.

מנהל פורום שתלים דנטליים